Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Klart: Junior-SM blir av!

21 AUG 2020 16:12
Det var länge osäkert på grund av rådande virusläge, men nu står klart att 2020 års upplaga av Junior-SM i volleyboll trots allt kommer avgöras. Mästerskapet genomförs som planerat helgen 12-13 september i Södertälje!
  • Uppdaterad: 21 AUG 2020 16:12

Arrangören Södertelge VBK och Svenska Volleybollförbundet har tillsammans jobbat hårt för att Sveriges bästa volleybolljuniorer ska få göra upp om mästartitlarna även i år, trots de utmanande förutsättningarna.

JSM var från början planerat att avgöras i maj, men sköts på grund av coronautbrottet upp till 12-13 september. Efter dialog med kommunen och lokal polismyndighet har mästerskapet nu fått grönt ljus.

För att turneringen ska kunna genomföras krävs att alla deltagare tar ansvar, såväl för sig själva som för varandra, och följer både myndigheternas rekommendationer och det medicinska protokoll som Södertelge VBK och Volleybollförbundet tillsammans tagit fram.

Alla tolv damlag och tolv herrlag lag som kvalificerat sig för JSM ska senast fredagen den 21 augusti anmäla sig för spel. Lag/föreningar som vet med sig att JSM-deltagande inte är aktuellt och därmed vill avsäga sin plats ombeds snarast kontakta Svenska Volleybollförbundets tävlingsledning via This is a mailto link.

Parterna undersöker också möjligheten att genomföra den öppna klassen, som traditionellt spelas parallellt med JSM-slutspelet. Intresseanmälan om att delta i öppna klassen skickas till This is a mailto link.

12-13 SEPT | JUNIOR-SM
Plats: Södertälje
Arrangör: Södertelge VBK
Till anmälan!
Om Junior-SM: Vid 2020 års upplaga av JSM är det lag med spelare födda 2001 och senare som tävlar om att koras till svenska mästare. Till mästerskapsslutspelet har 24 lag (12 dam + 12 herr) avancerat via kvaltävlingarna som genomfördes i januari 2020. En öppen klass, som arrangeras parallellt med SM-tävlingen, kan också komma att spelas. Anmäl lag senast 21 augusti! Länk till turneringsinfo!

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info