Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Hjälp oss göra Miniorbeachvolley ännu bättre

23 AUG 2018 13:20
Miniorbeachvolley, Svensk volleybolls senaste spelform, fortsätter att utvecklas. Inför säsongen 2019 ser vi över tävlingsreglerna och vi vill ha din hjälp att utforma dem.
  • Uppdaterad: 23 AUG 2018 13:26

Miniorbeachvolley introducerades så sent som i början av 2018 och responsen har varit överväldigande. Under Beachvolley-SM på Tylösand utgjorde Miniormästerskapet tävlingsklass för SM-veckans yngsta.

Vi ser framför oss att spelformen kommer öka intresset för volleybollsporten både kort- som långsiktigt. Förhoppningen är att medlemsföreningarna under 2019 arrangerar massor Miniortävlingar runt om i landet.

Det finns behov av att titta över spelformen och då inte minst stärka upp regelverket vid tävlingar. Så här ser det ut idag: https://www.volleyboll.se/barnungdom/Spelformer/Miniorbeachvolley/

Svensk volleyboll vill ha din input! Via den här Facebookgruppen kan du lämna förslag och diskutera med andra. Resultatet från deltagarna i gruppen blir underlag för beslut om förändringar/förtydliganden i det kommande bestämmelseverket för Miniorbeachvolley. Fram till och med den 15 september ges möjligheten att vara med och påverka.

Skribent: Svensk volleyboll
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info