Hoppa till sidans innehåll

Anmäl lag till U16-Mästerskapet

20 FEB 2018 07:10
21-22 april avgörs 2018 års upplaga av U16-Mästerskapet i Falköping. Anmälningssidan är nu öppen. Se till att säkra en plats för ditt lag!
  • Uppdaterad: 20 FEB 2018 14:51

U16-Mästerskapet är en relativt ny turnering som hade premiär 2016. I år det spelare födda 2003 och senare som gör upp om titlar och ära. Alla lag får delta och man väljer själv sin nivå.

Precis som tidigare är det Falköpings VK som agerar arrangör. Arrangören erbjuder alla spelare och ledare kost- och logipaket. Dessa beställs i samband med att lagen anmäls.

Anmälan ska vara inne senast tisdagen den 20 mars och görs via den här länken!

LÄNKAR
Anmäl ditt lag här!
Tävlings- och åldersklasser
Näthöjder
Ekonomi
Spelare och lag
Spelupplägg
Spelschema och resultat
Kost och logi

Fakta - U16-Mästerskapet
Datum: 21-22 april
Arrangör: Falköpings VK
Anmälan stänger: Tisdagen den 20 mars
Nivåer: 
- Svart - erfarna lag med stor spelskicklighet
- Röd - erfarna lag under toppskiktet
- Blå - för lag som passerat nybörjastadiet 
- Grön - för lag som precis kommit in i sporten


Informationsbrev 1 från arrangören

Nu är det snart dags igen, vi i Falköping är laddade för ett nytt härligt U16-Mästerskap. Cupcenter kommer precis som förra året att vara på Ållebergsgymnasiet i Falköping. Där ska alla lag registrera sig, lämna in spelklarlistor och aktuella boendelistor. Övernattning sker i Ållebergsgymnasiet och i angränsande skolor. Om man kommer med tåg till Falköping finns det möjlighet att få bagaget uppkört till skolan.

Helgen kommer att fyllas av massor av härlig volleyboll. I använder vi oss av Profixio för rapportering av spelschema och resultat. Det innebär tyvärr att man inte kan ha samma liverapportering som vi kunde med Sportswik förra året. Vi kommer dock försöka ha liverapportering på Falköping Volleys Facebooksida.

Vi hoppas att det blir en härlig upplevelse för alla ungdomar. Det blir spel i 3-4 hallar (beroende på antal lag). Alla måltider serveras i Ållebergsgymnasiets matsal. Kiosk med fika och toast finns i alla hallar under helgen. I Frejas kiosk kommer även att säljas våfflor under lördagen. På fredagkväll och under söndagen finns våra goda nygrillade hamburgare till försäljning.

Programmet för helgen är inte helt spikat än, men vi kan utlova att mycket kul händer utöver volleybollen. Mer information kommer om detta!

Vi hoppas att så många som möjligt av er dyker upp redan på fredagen så att vi får en härlig sammanhållning från början.

Efter den incident som skedde förra året vill vi informera om att Falköpings kommun har satsat pengar på hallvärdar som numera finns i hallarna. Dessutom har det anställts ungdomsvärdar som finns i området. I samband med detta vill vi också kunna få snabbare kontakt med alla ledare. Därför önskar vi att ni, så fort ni anmält era lag, skickar ett SMS till Ingela Milton (0702451945), så kan vi göra iordning en SMS-grupp. Vi kommer att använda oss av Supertext, så att vi kan få ut info snabbt till alla. Ange namn, nummer och lag i SMS:et, så lägger vi upp en aktuell grupp.

Med vänlig hälsning,
Tävlingsledningen
Hans Kardell 070-3431940
Ingela Milton 070-2451945
Christoffer Kardell 076-3102290

 

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info