Hoppa till sidans innehåll

Volleybompaboomen fortsätter

07 SEP 2015 16:03
Söndagen 6/9 startade Täby och Växjö Volley upp säsongens volleybompaverksamhet, det var startskottet på årets uppstarter. Dessutom tjuvstartade Eneryda Volley som hade premiär så tidigt som i fredags eftermiddag. I veckorna som kommer startar ytterligare föreningar upp ny Volleybompa.
  • Skapad: 07 SEP 2015 16:03

Volleybompa är lek och rörelse för barn 3-5 år tillsammans med någon äldre. Barnet går till Volleybompa tillsammans med en förälder,ett syskon eller annan vuxen och båda är ombytta och aktiva under hela timmen. Bingo, hinderbana, lekar och ballonger är självklara inslag under ett volleybompapass som med fördel ser ungefär likadant ut varje vecka. Barn tycker om igenkänning, och ifall favoritaktiviteten tagits bort till förmån för något annat finns överhängande risk för sura miner. 

Ta chansen att starta volleybompa

 

Förutom att Volleybompa i sig är väldigt roligt har verksamheten också ett mer långsiktigt syfte. Det är genom Volleybompa och i synnerhet föräldrarnas medverkan som man rekryterar inte bara barn utan också ledare in i verksamheten. Att ta steget från Volleybompa till att engagera sig som kidsvolleyledare är inte stort, och är man dessutom tio föräldrar som delar på uppgiften blir det än lättare.För att förenkla uppstart av Volleybompa har Base Sport tagit fram ett startpaket för Volleybompa, som just säljs för kampanjpriset 2000kr. Paketet innehåller allt som behövs för att starta upp Volleybompa, och vissa distriktsstyrelser har beslutat att ta kostnaden för paketen för de klubbar som har en plan för uppstart.

Genom projektet Volleybompa - en bra start jobbar Habo Wolley med att hjälpa andra föreningar att starta upp Volleybompa, och kommande helger startar verksamheten i fler klubbar runtom i landet.

Habo Wolley har nu glädjen att lördagen 10/10 bjuda in till en halvdag i Habo Sporthall med fokus på Volleybompa. Förutom att vi delar med oss av alla tips om hur man startar upp, kommer vi dessutom bevittna en timme Volleybompa - så som den bedrivs i Habo Wolley.

För mer information och anmälan till Volleybompadagen, se utbildningskalendern

För att läsa mer om Volleybompa, och övriga delar av projektet,besök: www.volleybompa.se

 

Skribent: Hanna Wigertz Andersson
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info