Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Volley 2000-lag intar Falköping

03 MAJ 2013 12:47
Över tvåhundra lag från hela Sverige med unga volleybollspelare kommer i helgen till Falköping. Det är dags för årets höjdpunkt – Volley 2000 Mästerskapet.  • Skapad: 03 MAJ 2013 12:47

- Vi har varit på plats i ett par dagar med de sista förberedelserna. Nu är vi laddade och ser fram emot en riktigt rolig helg när volleybollsverige samlas, säger tävlingsledaren Paul Engström som är en av nyckelpersonerna för att få hela helgen att fungera.

Spelare från alla håll och kanter

Med nästan 1000 spelare och 350 ledare, fördelade på 32 banor i olika hallar i kommunen, är Volley 2000 Mästerskapet Svensk volleybolls största arrangemang. Från Glommersträsk i norr till Ystad i söder – alla är på plats. Spelarna är upp till 14 år och lagen är indelade i färgerna grön, blå, röd och svart efter utvecklingsnivå. 

Rekordförsök och invigningsmatch

- I kväll blir det invigning i Odenhallen där Riksidrottsgymnasiets tjejer spelar en All Starmatch, nord mot syd. I setpaus ska vi försöka sätta rekord och få in så många spelare som möjligt på en volleybollplan. Och i morgon bitti går första matchen i mästerskapet igång, som många av spelarna har väntat länge på. Känns härligt att vi är här nu, säger Engström.

Följ mästerskapets resultat

Bilder från Falköping kommer att läggas upp från söndag här på volleyboll.se och på Svensk volleybolls facebook.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info