Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Utforma morgondagens regelverk

08 JUN 2015 14:57
Vill du vara med och diskutera och påverka vilka regler som ska gälla inom barn- och ungdomsvolleyboll för Level 4-7 samt för beachvolley tremanna? Nu har du möjlighet att vara med i en arbetsgrupp.
  • Skapad: 08 JUN 2015 14:57

Svensk volleyboll har gjort om spelformsstrukturen för volleyboll och beachvolley för barn och ungdomar upp till 14 år. För de yngsta barnen finns kidsvolley, Level 1-3, innan fyrmanna Level 4-7 tar vid. I beachvolley spelas också kidsvolley Level 1-3 innan tremanna tar vid.

- Vi vill gärna samspela med alla som är intresserade av att vara med och utarbeta de regler som ska gälla för de olika levlarna. Många har hört av sig till oss och kommit med bra förslag, och nu behöver vi hjälp för att det ska bli så bra som möjligt. Det finns olika tankar i olika delar av landet, så vi ser gärna att det blir en grupp med personer från olika platser och med jämn könsfördelning. Framförallt behöver du vara intresserad av att påverka barn- och ungdomsvolleybollens utformning, säger Paul Engström på Svensk volleyboll.

Hör av dig nu

Arbetsgruppen sätts ihop redan i slutet av den här veckan, för att den ska kunna komma igång före semestrarna. Vill du komma in senare kan det också gå bra. Kontakta oss senast på torsdag den 11 juni om du vill vara med och påverka. Hör av dig till This is a mailto link

Vi ser fram emot ett bra och inspirerande samspel!

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info