Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Uppskattat utvecklingsläger i Falköping

09 NOV 2011 16:07
19 tjejer och 13 killar var på utvecklingsläger i på Riksträningscentrum i Falköping häromveckan. Talangerna samlades för att få extra träning med andra duktiga ungdomar från hela landet.
  • Skapad: 09 NOV 2011 16:07

- Tanken är att de ska sporras till att träna mer och hårdare för ytterligare utveckling, säger Per-Erik Dahlqvist, tränare i Falköping.

Tillsammans med de svenska framgångsrika damerna Angelica Ljungqvist och Tora Hansson tränade Per-Erik tjejerna. På killsidan var det de meriterade spelarna/tränarna Robert Söderberg och Martin Yngerskog som under fyra dagar stod för ledarskapet. Lägret avslutades med en mixedturnering där tjejer och killar fick spela tillsammans.

- Jag är imponerad över att vi hade så många spelare som redan nu är duktiga på att spela volleyboll. Det är även kul att se de samlas på första lägret då de utvecklas från första dagen från att vara blyga och försiktiga till sista dagen då de har träffat många nya kompisar och skapat fler kontakter som de kommer ha glädje av i många år framöver, avslutar Per-Erik.

 

Bilder från lägret, fotograf Simon Dahl:

Instruktioner på planen

 

Taktiksnack

 

Smash

 

 

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info