Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Ungdomens GP med ljudlig publik

05 JAN 2014 20:36
Under söndagen spelades gruppspel och semifinaler på Ungdomens GP i Duveholmshallen, Katrineholm. Falkenbergs VBK vann en tight match mot Svedala, en match fylld av känslor och ljudliga hejaklackar.
  • Skapad: 05 JAN 2014 20:36

- Matchen var verkligen upp och ner spelmässigt, men när vi inte gjorde så många egna misstag flöt spelet på ganska bra, säger passaren i Falkenberg Sebastian Angel.

På läktarna satt publik med ett starkt engagemang, och Svedalas hejaklack i peruker och med stora flaggor gjorde allt för att heja fram sitt lag. Det räckte inte riktigt till i tredje och avgörande set.

- All cred till Svedala, de spelade riktigt bra volleyboll trots att de inte hade någon avbytare medan vi har fullt lag, säger Sebastian.

”Något att se fram emot”

På andra sidan läktarna sitter Klara Movander, Nellie Johansson och Josefine Akbari från Värnamo och laddar inför sin semifinal mot Sollentuna.

- Man ser fram emot den här helgen, det känns lite sorgligt att några av oss inte kan vara med nästa år, då vi är för gamla för UGP, säger Nellie Johansson.

Värnamos UGP-lag brukar inte träna tillsammans, eftersom de spelar i olika lag till vardags. Det gör att det är ännu mer värdefullt att träffas under Grand Prix.

- Det är så himla bra att elilagen och ungdomslag på olika nivåer samlas så här. Vi har spelat i Distriktsslaget, och nu i tre år på UGP. Det är en tradition att vara med. I år är det coolt att det är internationell volleyboll också samtidigt, säger tjejerna, innan de gör sig redo för uppvärmning i semifinalen.

Resultat Ungdomens GP

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info