Hoppa till sidans innehåll

UGP-guld till Sollentuna och Lund

06 JAN 2015 19:28
Sollentunas tjejer tog guld på Ungdomens GP för andra året i rad, när de besegrade Engelholm i finalen. I killarnas final var det Lunds VK som knep guldet, då de vann över Sollentuna.
  • Skapad: 06 JAN 2015 19:28

-Vi hade absolut drömmar om guld inför turneringen. Vi ville ha revansch efter fjärdeplatsen i U19—SM, där vi inte lyckades prestera vad vi är kapabla till. Vi hade dessvärre ingen riktig passare i laget, vilket gjorde att vi fick snabbskola om en av våra huvudspikers, Oskar Borna, till passare. Han genomförde rollen med bravur, samtidigt som lillebror, August Borna, övertog vänsterspikepositionen, tillsammans med Pontus Nilsson, säger Lunds ledare Hampus Hedenberg.

Under två dagar har UGP och Distriktsslaget avgjorts i Duveholmshallen, där även seniorernas GP spelats. Prisutdelningen för samtliga lag skedde i A-hallen inför stor publik.

-Alltid roligt med GP, då man ställs mot de bästa lagen i Sverige, och varje match blir på så vis extra prestigefylld. Det var speciellt roligt att lyckas slå Sollentuna i två matcher, i övrigt ska hela laget ha en jätteeloge av genomförandet av turneringen. Väldigt häftigt att åka hem i ”guldbussen” tillsammans med de båda skånelagen, som vann Distriktsslaget, avslutar Hampus Hedenberg.

Samliga resultat i UGP

Bild nedan: Glädje i Sollentunas UGP-lag

IMG_6968

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info