Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

U19-SM i Gislaved

09 MAJ 2014 11:15
I helgen spelas U19-SM i Gislaved med 16 flicklag och 7 pojklag. Det är många matcher som väntar för spelarna som i år får vara födda 1996 och senare.
  • Skapad: 09 MAJ 2014 11:15

-Många föräldrar, spelare och andra i klubben engagerar sig i arrangemanget, vilket är mycket värdefullt. Det är när vi är många som träffas och har roligt som vi också växer som förening, säger Bosse Hallberg i Gislaved.

Tjejerna i hans lag ser fram emot att få spela på hemmaplan. Och Gislaved är ingen ny arrangör. De har arrangerat i många år, olika U-SM.

-Vi är vana vid att arrangera U-SM, vår största utmaning nu är att vi har brist på domare. Annars har vi många funktionärer på andra positioner som behövs, säger Bosse Hallberg.

På flicksidan var det i fjol en stor geografisk spridning bland lagen som kom på pallplats. Regerande mästare är Engelholm följt av Norsjö i Västerbotten samt Sollentuna i Skåne. På andra- respektive tredje plats i fjol kom Norsjö och Sollentuna. På pojksidan är det Falkenberg som är regerande mästare, följt av Sollentuna och Svedala.

Senast som den här åldersklassen möttes var vid U17-SM för två år sedan, då Sollentuna tog hem både flick- och pojkklassen.

Spelschema

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info