Hoppa till sidans innehåll

Tolv mästerskap i ryggen

04 MAJ 2013 16:27
Spelarna som är med i Volley 2000 Mästerskapet blir efter några års spel för gamla för att få komma tillbaka. Men i ledarstaben finns en hel del ledare som återvänder år efter år med nya lag och nya utmaningar.
  • Skapad: 04 MAJ 2013 16:27

- Det roligaste är att få ett så fin gemenskap med barnen i laget och se dem ha roligt och spela. Dessutom är det väldigt kul att träffa andra ledare. Många kommer tillbaka och det här blir en naturlig mötesplats för alla ledare, säger Thomas Pettersson, coach i Södertelge som gör sitt tolfte år på Volley 2000 Mästerskapet.

Han har tre barn som alla är eller har varit här och spelat; David, Sara och Frida. Nu är han coach för ett U15 flicklag och ett U15 pojklag. Båda spelar i svarta grupper, det vill säga de som kommit längst i sin volleybollutveckling.

- Det här är sista året för de här lagen att vara med på mästerskapet här i Falköping. De har redan börjat träna sexmannavolleyboll. Men, frågan är om inte jag ändå återvänder fler år, det kanske blir så trots allt, avslutar Thomas från Södertelge med ett leende på läpparna.

Följ Volley 2000 Mästerskapet

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info