Hoppa till sidans innehåll

Svensk volleyboll och Skolidrottsförbundet utbildar fler lärare och Skol-IF ledare

23 OKT 2014 16:59
Tisdagen den 21 oktober utbildades fler lärare och Skol-IF ledare i Kidsvolley. Utbildningen är ett led i det samarbete som finns mellan Skolidrottsförbundet och Svenska Volleybollförbundet.
  • Skapad: 23 OKT 2014 16:59

På tisdagseftermiddagen var det dags för utbildning tillsammans med Skolidrotten. Platsen var uppe på höjden i Liljeholmen närmare bestämt på Nybohovsskolan i en liten skolhall. -Perfekt att visa på hur bra Kidsvolley är och hur det fungerar att aktivera många barn på liten yta, säger Camilla Park, instruktör. Det var bland annat fyra tjejer med som går idrottsprofilklass på Nybohovsskolan. -Dessa tjejer är så viktiga, så roligt att de engagerar sig i Skol- IF samt möjligen kommer köra Kidsvolley som en eftermiddagsaktivitet för skolans yngre barn, säger Anna Karlgård på Skolidrottsförbundet. 

Deltagarna var mycket positiva till volleybollformen och ställde många frågor kring hur man kan använda Kidsvolley på yngre samt äldre barn, likaväl som en personalaktivitet. Skolidrotten ser också till att ge möjligheten att de skolor som har Skol- IF också kan beställa Kidsvolleypaketet, nya bra bollar samt andra saker som gör det lätt att komma igång med Kidsvolley.
Nästa utbildning äger rum i Varberg och därefter i Gävle.Skolidrott Sthlm


Anmäl dig till kommande utbildningar
Läs mer om samarbetet 

Skribent: Hanna Wigertz Andersson
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info