Hoppa till sidans innehåll

Spännade nyhet på RTC

07 APR 2010 19:40
Det har under flera år efterfrågats ett elitläger för äldre ungdomar som inte går på Riksidrottsgymnasiet. Det är med stolthet och stor glädje som projektet nu sjösätts 17-22 juni i Falköping.
  • Skapad: 07 APR 2010 19:40

Utvecklingsläger till sommaren

Den stora nyheten i samband med sommarens Talangläger är det nya elitlägret för äldre ungdomar som är satsar som spelare. Lägret går under namnet Utvecklingsläger steg 2 och som namnet antyder kommer det att handla om kvalitetsträning för redan duktiga spelare.

Bild från fivb.org
Bild från fivb.org

Steg 2 är till för de ungdomar som går eller ska börja på gymnasiet, medan steg 1 är ett läger för högstadieungdomar. Det hålls fyra steg 1 läger per år med tyngdpunkt på de som går i årskurs 9:e och 8:a.

Sommarens steg 2 läger är till för de spelare som är födda 1992-1994. Tanken är att många av landets största talanger som ska gå på gymnasiet till hösten (men inte på Riksidrottsgymnasiet i Falköping) ska få chansen till kanonbra träning under sakkunnig ledning. Spelarna som är med på läger får dessutom chansen att visa upp sig för landslagstränarna som ansvarar för U17- och U19-landslagen som ska delta i Nordiska Mästerskapen till hösten. 16 spelare per kön har blivit kallade till årets Utvecklingsläger i Falköping.

Kallade spelare gör sin anmälan till Utvecklingslägret via webbformulär på volleyboll.se

Skribent: Paul Engström

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info