Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jakob Birgersson

SM-kval U17 – anmäl er idag

09 JAN 2013 15:37
Idag är sista dagen för att anmäla U17-lag till SM-kval. Alla lag är välkomna att kvala, och till årets upplaga är det för första gången två pojklag i Nordsvenska distriktet som anmält sig.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:21

Från Nordsvenska har hela fem flicklag och två pojklag anmält sig. Pojklag från norr har det genom åren varit tunt med. Senast som två lag kvalade in till U17-SM var 1993 då Skellefteå och Pajala deltog med lag.

- Nordsvenska har börjat klättre ur svackan tack vare mycket god föreningssamverkan mellan de befintliga föreningarna, strategiska satsningar från distriktet på att rekrytering av nya ledare och föreningar samt att kidsvolleyn är en riktig storsäljare. Vi ser ljuset och siktar redan på nya krön att bestiga (Norrbotten), säger ordförande i distriktet Malin Karlsson.

- Det är fantastiskt roligt att vi har lag från Nordsvenska distriktet, både IKSU och Norsjö kvalar in med varsitt pojklag. Dessutom skickar Nordsvenska fem flicklag, så Nordsvenska är ett distrikt att räkna med på ungdomssidan. Väldigt roligt för Svensk volleyboll, säger Paul Engström, som ansvarar för kvaltävlingarna från förbundet.

Totalt är 41 lag anmälda - anmäl ditt lag också, och utmana lagen i Nordsvenska och resten av Sverige. Allra senast i kväll, onsdag, kl 24.00 behöver anmälan komma in.

Anmäl laget här

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info