Hoppa till sidans innehåll
Foto: Julia Eriksson

Rutin och talang möts i Falköping

19 JUN 2013 13:11
Talanglägret i Falköping har i år 210 deltagare från klubbar över hela Sverige. Barn och unga från 12 år och uppåt blir tränade av landslagsspelare och rutinerade tränare, som kommer tillbaka år efter år för att de vill bidra med sina kunskaper.
  • Skapad: 19 JUN 2013 13:11

- Det är bra stämning på lägret och man får verkligen energi här just nu. Det är alltid en anspänning inför lägerstarten med allting som ska fixas. Därför är det både skönt och kul nu när vi är igång, säger lägrets huvudansvarige, Kalle Nordén.

Dardan Lushtaku, Hampus Randén, Matilda Wikander, Lasse Andersson och Martin Yngerskog. Listan kan göras lång över välmeriterade klubb- och landslagsspelare som är ledare på lägret. Totalt är det 22 ledare som håller i träningarna i flera hallar i Falköping för alla spelare på plats.

- Det är väldigt roligt för de yngre spelarna att bli tränade av Sveriges bästa passare och andra landslagsspelare. För oss är det också roligt att så många vill komma hit och vara tränare, säger Kalle.

Flexibilitet för att möta behoven

Många av de yngre spelarna är mycket duktiga, och med olika nivåer på spelarna blir det olika grupper.

- Vi är flexibla och försöker se till att alla gruppindelningar blir så bra som möjligt med både kompisar och nivåer. Det viktigaste med lägret är att deltagarna ska ha riktigt kul. Om vi kan lära dem volleyboll på köpet är det ännu bättre. Jag blir riktigt stolt när jag hör att de har kul och får volleybollkunskaper i sig, avslutar Kalle Nordén.  

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info