Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jakob Birgersson

Premiär för Junior-SM i Södertälje

08 MAJ 2015 11:24
För första gången står Södertelge VBK som arrangör av ett SM i volleyboll. Med erfarenhet i bagaget från att arrangera olika SM i beachvolley på Mälarbadet, tar nu klubben klivet till att arrangera flaggskeppet Junior-SM i volleyboll.
  • Skapad: 08 MAJ 2015 11:24

- Det här är riktigt roligt, vi har goda förutsättningar här med Täljehallen som bas. Vi vill verkligen få till ett bra arrangemang för alla som är här och spelar, hejar och hjälper till, säger Lasse Broström i Södertelge VBK.

Totalt kommer 22 lag, 12 damlag och 10 herrlag, att spela på banor i Täljehallen, Rosenborgshallen och gymnasiet. Allting ligger samlat. Den stora fördelen är att det blir spel på helplan på alla banor, säger Lasse:

- Vi slipper ha halvplansbanor, med trängsel. Nu blir det spel på helplan med goda utrymmen runtomkring. Det kan bli inspike och hoppservar utan att det blir trångt. I varje match finns domare tillsatta, så inget lag behöver döma, så vi hoppas att lagen tar chansen att kolla mer på varandra.

"Nervöst och spännande"

Det första laget har redan anlänt, det är Norsjö som har långväga att åka. Nu återstår de sista förberedelserna, innan allting drar igång.

- Det är lite nervöst och spännande, men vi är taggade och ser fram emot helgen. Dessutom ser vi fram emot att få se riktigt bra volleyboll, Junior-SM är ju en hög nivå och matcherna brukar vara roliga att följa, säger Lasse.

Spelschema

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info