Hoppa till sidans innehåll
Norsjös lag på tåg

Över tusen spelare på väg

02 MAJ 2014 10:40
Runt 1200 unga volleybollspelare från hela Sverige är på väg till Örebro för att spela Mikasa Challenge. Information för lagen finns på volleyboll.se och på KFUM Örebros hemsida och på Örebro VBS hemsida.
  • Skapad: 02 MAJ 2014 10:40

Två av alla lag som kommer till Örebro är två U15-lag från Norsjö i Västerbotten. Wilma, Elin, Lovisa, Evelina, Anton, Linus, Linn, Agnes och Maja har åkt 100 mil med tåg, och startade resan redan kl 21.45 på torsdagskvällen.

- Vi ser fram emot att vara med, det ska bli jättekul, även om vi är lite trötta nu på tåget. Vi vill ha roligt med laget och så vill vi gärna vinna också, säger tjejerna.

Det är första gången de är i Örebro, och har inte varit med på Mikasa Challenge tidigare när den spelades i Falköping. Men, de har spelat volleyboll länge, de började redan i första klass och går nu i sexan.

- Vi ser kanske fram emot discot allra mest, det ska bli kul! Det ska också bli skoj att se landskampen ikväll, men vi kommer sakna Norsjöspelaren Freja Morén, som inte kan vara med för att hon är sjuk, säger tjejerna i en kör.

Information om turneringen på volleyboll.seKFUM Örebros hemsida och på Örebro Volleys hemsida

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info