Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jakob Birgersson

Över 200 lag till Mikasa Challenge

27 MAR 2014 11:26
När anmälningstiden för det lägre priset till Mikasa Challenge gick ut under tisdagen var det 212 lag som är anmälda. Mikasa Challenge är Sveriges största turnering för ungdomar under 15 år och spelas i Örebro 2-4 maj.
  • Skapad: 27 MAR 2014 11:26

- Det är fantastiskt roligt att så många lag och klubbar kommer att vara med och åker till Örebro när tävlingen arrangeras där för första gången, säger Paul Engström, som jobbar med tävlingsfrågor på Svensk volleyboll.

Under tisdagen kom 94 anmälningar in, det vill säga nästan hälften av totalen. Anmälan är öppen ända fram till 10 april, men då blir avgiften för kost- och logipaket högre. Anmälan

Mikasa Challenge bytte i år namn och spelort efter att ha spelats i Falköping i många år. Tävlingen har vuxit de senaste åren vilket gjort att den fått flytta till ny ort. I år är även U11 en ny klass för första gången, vilket möjliggör för yngre lag att vara med.

- En av våra stora utmaningar är att få ihop logistiken med avstånd mellan hallar och boenden. Men, vi jobbar för att skapa så goda förutsättningar som möjligt. Det känns verkligen inspirerande att få arrangera Mikasa Challenge, våra förberedelser är i full gång, säger Madeleine Eriksson som jobbar lokalt i KFUM Örebro Volley med arrangemanget.
KFUM Örebro Volleys hemsida finns information om bl.a. spelplatser i Örebro

Här hittar du all information om tävlingen, anmälan, regler osv

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info