Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jakob Birgersson

Nystart för Junior-SM

18 DEC 2014 15:32
Den 9-10 maj avgörs Junior-SM i Södertälje. Det blir tolv lag som deltar, istället för som tidigare 16 lag. Det innebär att nya möjligheter öppnas för Junior-SM.
  • Skapad: 18 DEC 2014 15:32

Kvalen kommer ha samma upplägg som tidigare med fyra poolfinaler för damer och två för herrar. På SM blir det däremot ett nytt upplägg. Tävlingen genomförs i Täljehallskomplexet, där alla matcher kommer att spelas på helplan. En satsning görs för att höja nivån på dömningen varför vi ser framför oss en nivåhöjning på arrangemanget. 

Anmäl laget redan nu till kvalen 

Kvalen, som går under benämningen Poolfinaler, spelas helgen 31/1 -1/2 på olika platser runt om i landet. En bra julklapp skulle vara om din klubb finns med bland de anmälda lagen. Poolfinalerna är tänkta att attrahera alla olika typer av lag och oavsett om ambitionerna är att ta en pallplats på SM eller om det handlar om att hitta speltillfällen för laget. Det kan vara yngre lag som vill utvecklas såväl som lag bestående av nybörjare, plats finns för alla! Anmälan stänger den 19 januari och vi ser gärna en ökning av antalet lag som deltar, och inte minst att herrklassen är fylld.

För allt om Junior-SM

Skribent: Simon Brandén

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info