Hoppa till sidans innehåll

Nominera de bästa

01 FEB 2011 08:58
Nu är det dags att summera 2010 och samtidigt utse Årets ledare och 2010 års Anchis minne-stipendiat. Skicka in dina nomineringar senast den 6 februari.
  • Skapad: 01 FEB 2011 08:58

Årets ledare

Alla föreningar som är medlemmar i Svenska Volleybollförbundet är välkomna att nominera de ledare som man anser har gjort sig förtjänta av att uppmärksammas. En utförlig motivering lämnas liksom uppgifter om personen samt givetvis föreningstillhörighet. Årets ledare kommer presenteras i Volleybolltidningen och premieras på Svenska Volleybollförbundets årsmöte. Den som utses till årets ledare vinner en vistelse för två under PAF Open på Åland i augusti.

Nomineringen skickas in till This is a mailto link senast söndag 6 februari 2011.

Förra årets ledare blev Tomas Bergquist, Norsjö VBK.

Sök stipendium till Anchis minne

Vi har många duktiga kvinnliga ledare inom volleybollen. Nu finns möjlighet att utveckla sin ledargärning genom att ansöka om att erhålla Anchis minne-stipendiet på 5000 kronor.

 Anchi Björkquist-Jungnelius var en kvinnlig ledarprofil inom svensk volleyboll som tragiskt omkom i mitten av nittiotalet. Anchi kämpade för att få fler kvinnor som ledare till volleybollen. För att hedra hennes minne instiftade förbundsstyrelsen en fond, som numera är avvecklad men möjligheten att ge kvinnliga ledare stöd kvarstår.

Alla kvinnliga ledare är välkomna med en ansökan. En förening kan också nominera. Motiveringen ska innehålla namn, ålder, adress, vad den sökande gör inom volleybollen idag, vad hon gjort tidigare och önskemålet om användningsområde för stipendiepengarna. Anchis minne kommer att presenteras i Volleybolltidningen samt premieras under Svenska Volleybollförbundets årsmöte.

Nomineringen skickas till This is a mailto link senast söndag 6 februari 2011.

Förra årets stipendiat var Madeleine Eriksson, Lindesberg VBK.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info