Hoppa till sidans innehåll

Lyckad premiär för Kidsvolley på Swedish Beach Tour.

16 JUN 2010 13:28
I Uppsala var Sollentuna VK först ut för att arrangera Kidsvolley på Swedish Beach Tour. SVEAB har tillsammans med SVBF tagit fram en trevlig inramning för aktiviteten som uppskattades av såväl ledare som besökare.
  • Skapad: 16 JUN 2010 13:28

 Under de fyra timmar som aktiviteten pågick var Kidsvolleyplanen full av barn och aktiviteter. Därefter avslutade man med en uppvisningsmatch på center courten som sågs av många imponerade människor. Sammanlagt deltog 14 st Kidsvolleyspelare från Sollentuna VK. Till det kom 15-20 barn som sporadiskt var med och aktiverade sig i spelet på Kidsvolleyplanen. Kul var också att det var många föräldrar som ställde frågor och uppskattade spelformen.

Åsa Blomgren var en av de duktiga och drivande ledarna från Sollentuna VK som var med under dagen, så här beskriver Åsa dagen på Kidsvolleyaktiviteten:
”Kul med mycket engagemang där många barn testade Kidsvolley och både hade roligt och kom igång snabbt med spelet. Också roligt att barnen fick vara med i detta sammanhang, både att få spela på centercourten och att få publik- och speakerstöd! Jag hoppas att det kommer intresserade föräldrar/ledare på kursen i Sollentuna den 5/9 och att det sedan kan komma igång någon mer klubb som vi kan få kämpa emot under kommande års tävlingar!”

Lotta Fredstam och Agneta Nordahl-Karlsson är två andra duktig ledare från Sollentuna som var med och de säger så här:
”Vi hade en jättekul dag och barnen fick känna sig extra viktiga när de fick spela på centercourten med speaker och publik. Det var stort, både för barnen och för oss ledare. Vi hoppas att vi har inspirerat Uppsala till att få igång kidsvolley även där. En sport full av glädje och energi!” ” Jag tycker också det var kul och inramningen kunde ju inte ha blivit bättre”.

Nästa stopp för Kidsvolleyaktiviteten blir i Karlskrona den 11 juni.

Skribent: Camilla Park

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info