Hoppa till sidans innehåll
Blivande kidsvolleyledare

Landslagsspelare blir kidsvolleyledare!

04 SEP 2013 10:33
Kidsvolley är inte bara den perfekta barnidrotten utan så himla mycket mera. För Svensk volleyboll är spelformen en succé. Att rekrytera ledare till verksamheten går allt lättare och vi får tillbaka våra "gamla spelare" som lagt skorna på hyllan till ledare och framför allt nu som kidsvolleyledare.
  • Skapad: 04 SEP 2013 10:33

I helgen som var utbildades nya ledare  bland annat på Lidingö i Stockholm. På plats var Malin Harders mer känd som Malin Steen i volleybollsverige. Hon är nu i startgropen att starta en kidsvolleygrupp i Vallentuna. Malin har många landskamper och elitsäsonger på meritlistan så det är extra kul att hon nu vill satsa på att vara ledare. Vi ser att detta blir allt vanligare att just före detta spelare kommer tillbaka som ledare i kidsvolley. I det Nordsvenska distriktet är det kanske tydligast av alla.  Där blomstrar också kidsvolleyverksamheten. Det finns många namn att räkna upp, vilket är kul. Kul är det givetvis att nya ansikten söker sig till volleybollen också efter att deras barn börjat spela.

Att vara helt nybörjare som volleybollledare passar jättebra i kidvolleyformen. Under hösten finns många chanser att utbilda sig till kidsvolleyledare, se nedan i utbildningskalendern!

Kidsvolleykurser hösten 2013 (sök hela Sverige samt namn: kidsvolley)

Mer om kidsvolley

Vi passade på att göra en liten intervju med Malin Harders och Jenny Flordal (som bland annat gått volleybollgymnasiet i Katrineholm och spelat i elitserien).

Skribent: Camilla Park

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info