Hoppa till sidans innehåll

Läget inför NM

22 SEP 2011 17:48
Svenska U17-landslagen har i helgen genrepat inför NM som startar på fredag 23 september i Falköping. Under torsdagen ankommer de gästande landslagen för träning och de sista förberedelserna inför turneringsstarten på fredag morgon.
  • Skapad: 22 SEP 2011 17:48

Två vinster och fyra förluster mot tufft div1-motstånd blev resultatet för pojkarna i Knallecupen, som tack vare seger mot Säter i avslutande matchen knep sjätteplatsen i turneringen. Läget i laget: - Alla i laget är taggade för det som komma skall i helgen säger coach Robert Söderberg. Emil Bråkenhielms stukade fot är enda frågetecknet. Övriga killar är hela och friska och redo för spel.

 

Tjejerna spelade bitvis riktigt bra i Borås och 4 segrar på 5 matcher blev facit.

– ” Vi har dragits med en hel del febersjukdom och förkylningar de 2 sista veckorna så spelet har gått lite upp och ner. Förhoppningsvis ska alla tjejerna vara i slag till fredagens matcher där Danmark blir den svåra nöten att knäcka” säger lagets coach Per-Erik Dahlqvist. Danmark kommer med en spelartrupp som redan har närmre 100 landskamper på ungdomsnivå tillsammans och får ses som favoriter tillsammans med Finland inför turneringsstarten.

 

Hela spelschemat med resultatrapportering går att hitta på följande länk.

 

 

 

 

Skribent: Per-Erik Dahlqvist

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info