Hoppa till sidans innehåll

Kidsvolleybollar till din förening

29 MAJ 2012 10:18
Du som inte redan licensierat din förenings kidsvolleyspelare har nu ytterligare en möjlighet att göra det och samtidigt få kidsvolleybollar till en låg administrationsavgift. Erbjudandet pågår till och med 31 maj.
  • Skapad: 29 MAJ 2012 10:18

Det viktigaste målet på både lång och kort sikt för Svensk volleyboll är att bli fler spelare. Vi prioriterar kidsvolleyverksamheten, eftersom det har visat sig att vi genom kidsvolley på bästa sätt lyckas nå både fler spelare och ledare. Vi vill därför inspirera och stötta de klubbar som har kidsvolleyverksamhet genom att kunna visa var det finns verksamhet, ta del av goda exempel och se var det finns tävlingar. För att det ska lyckas måste spelarna vara licensierade. Ett viktigt skäl till att licensiera spelare är att barnen då får en olycksfallsförsäkring. Vi har därför beslutat att ge en kidsvolleyboll per licensierad spelare till de föreningar som startat kidsvolleyverksamhet.

Så här går det till

Din förening licensierar de spelare som är födda 2003 och senare. I licensen ingår rätten att tävla, olycksfallsförsäkring samt prenumeration på tidningen Volleyboll. Licensen gäller per kalenderår och kostar 130 kr/spelare.

Den 31 maj läser vi av vilka spelare födda de aktuella åren som har en licens. De föreningar som vill kan under juni månad beställa en gratis kidsvolleyboll per licensierad spelare hos This is a mailto link

Leverans av bollar

Leverans av bollarna kommer att ske i augusti/september och i samband med leveransen får föreningen en faktura på 500 kr i administrationsavgift oavsett hur många gratis bollar ni beställt.

Lycka till!

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info