Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Känslor på Distriktsslaget

05 JAN 2014 17:26
Alla gruppspelsmatcher i Distriktsslaget är spelade, och nu väntar morgondagens placeringsmatcher. En av alla matcher där man kunde ta på spänningen var när Sydsvenskas och Västsvenskas tjejer möttes. I tredje och avgörande setet var det jämnt, och nerverna bitvis utanpå spelarna.
  • Skapad: 05 JAN 2014 17:26

- I första set var vi trötta och inte sugna, men till andra set bestämde vi oss för att gå in och vinna matchen. På en skala från 1 till 1000 är jag så glad som 2000 nu, säger glädjefyllda Filippa Johansson och Tilda Karlsson som spelar i Sydsvenska.

De vann den rafflande matchen med små marginaler och är nu klara för semifinal i morgon. Tilda och Filippa spelar för Falkenberg, och har nu nya lagkamrater i Distriktslaget från Värnamo, Gislaved, Eneryda och Hylte/Halmstad.

Debutanter i distriktslaget

- Vi har aldrig varit i slutspel på det här sättet. Det känns fantastisk roligt. Det var ganska nervöst att åka hit, vi har aldrig varit i Katrineholm förut. Det är också första gången vi är med i distriktslaget. Det är kul att vi kommer från fler klubbar, det känns som om vi passar ihop väldigt bra och kan skämta och ha det bra tillsammans också, säger Tilda.

Nu väntar morgondagens slutspelsmatcher för alla distriktslag, med avslutande finaler.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info