Hoppa till sidans innehåll

Invigning med autografskrivning

03 MAJ 2013 22:04
När Volley 2000 Mästerskapet invigdes under fredagskvällen bjöds det på både uppvisningsmatch och autografskrivning. Kultur- och fritidsnämndens ordförande Karola Svensson invigningstalade också, och önskade alla Volley 2000-spelare lycka till.
  • Skapad: 03 MAJ 2013 22:04

Läktarna i Odenhallen i Falköping fylldes med många Volley 2000 spelare i gula likadana tröjor. De kom på invigningen för att titta på en uppvisningsmatch med elever som går på Riksidrottsgymnasiet i volleyboll. Lag Nord spelade mot lag syd.

I första setpausen bjöds alla Volley 2000-spelare ned på planen för att försöka fylla en hel volleybollplan. Ungefär 200 spelare kom in på planen, men planen fylldes inte riktigt och det blev därmed inte rekord.

IMG_7958

Autografer på armar och tröjor

Många passade också på att få autografer av Rebecka och Alexandra Lazic, nyblivna franska mästare och tidigare elever på Riksidrottsgymnasiet.

- Det är väldigt roligt att de yngre spelarna kommer fram och vill ha autografer. Jag känner igen mig, jag var likadan när jag var i den åldern. Det är bara positivt, och dessutom väldigt kul och härligt att vara hemma här i Falköping, säger Rebecka Lazic.

Nilsson som i Champions League-mästaren

På ryggarna på alla gula t-shirts som spelarna får står det Nilsson, som i världsstjärnan Marcus Nilsson. Den nyblivna Champions Leaguemästaren kommer hem till Sverige senare under maj för att spela VM-kval i den svenska landslagströjan.

Under lördagen inleds matcherna i Volley 2000 Mästerskapet, följ matcherna här.

Bilder från helgen kommer finnas här

IMG_7948

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info