Hoppa till sidans innehåll

Eftertraktat läger i Falköping

13 JUN 2012 13:20
På fredag fylls Falköping med ungdomslandslagsspelare och andra volleybolltalanger. Det är dags för årets talangläger, med tränare som Matthew Young, Matilda Wikander, Jonas Svantesson, Simon Dahl och Dardan Lushtaku.
  • Skapad: 13 JUN 2012 13:20

- Det är fantastiskt roligt att så många kommer till talanglägret, ungefär 220 spelare mellan 13 och 18 år är här på både breddläger och landslagsläger, säger Kalle Nordén, på Riksträningscentrum i Falköping som anordnar lägret.

Gamla elever återvänder

Tolv banor i tre hallar finns till förfogande för massor av träningspass. Det blir också landskamper mot Finland. De sista detaljerna i förberedelserna sker nu, för att lägret ska bli så roligt och bra som möjligt. Fokus ligger först och främst på att alla har det bra, först på andra plats kommer volleybollträningen.

- Det är viktigt att alla trivs och får ett bra minne för att sedan fortsätta med volleybollen.

24 tränare är på plats för att hålla i träningarna under de sex dagar lägret pågår. Några av dem gick ut gymnasiet så sent som i fjol, och är proffs utomlands eller spelar i elitserien i Sverige. Många är kända spelare och förebilder.

- Det är otroligt kul att elitseriespelarna återvänder som tränare och bidrar med sina kunskaper och erfarenheter. Det är många duktiga tränare och tidigare spelare på elitnivå som kommer hit. Det gör oss stolta och glada! Vi vill göra det häftigt att vara här för alla spelarna. Talanglägret är en stor och rolig grej helt enkelt, säger Kalle Nordén.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info