Hoppa till sidans innehåll

Bronsmatch Sverige - Danmark 0-3

25 SEP 2011 13:00
Sveriges killar spelade bronsmatchen mot Danmark och tyvärr var det ett energilöst svensk lag som spelade. Danmark vann rättvist med 3-0 i set.
  • Skapad: 25 SEP 2011 13:00

Sverige startade håglöst i det första setet med resultat 0-4 i den första rotationen och det satte prägeln på setet och för all del matchen. Poängen rullade iväg åt fel håll med svenska ögon sett. 11-25 slutade setet.

Andra setet var inte mycket bättre. I alla fall för Sverige. Danmark tog ledningen direkt med ett par poäng och drygade ut till seger med 25-18.

Det tredje och som det visade sig sista setet var det spelmässigt jämnast. Sverige tog för första gången ledningen i början av ett set och höll ledningen fram till andra tekniska mötet även om Danmark var på redan innan tekniska. De tog 5 raka poäng i en rotation och när väl danskarna tog ledningen var det för att stänga setet o matchen. 25-22 till Danmark i setet och 3-0 i matchen, vilket ger bronset till Danmark.

Bästa poängplockare i Sverige,

- Benjamin Engström 9 poäng
- Viktor Lindberg 8 poäng

Robert Söderberg coach för det svenska laget,

"Tyvärr var vi inte bra idag och är vi inte beredda att kriga då klarar vi heller inte av att vinna mot så här bra motstånd. Man ska inte skylla ifrån sig men vi hade inte lyckats ladda om från gårdagens semi."

Scoutfilen för matchen
Play-by-play filen där man kan se alla händelserna i matchen här

Skribent: Paul Engström

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info