Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

24 lag på Lilla EM

27 MAJ 2015 15:01
Samma dag som Sverige spelar EM-kval mot Estland i Halmstad Arena, kommer turneringen Lilla EM att avgöras i en av sidohallarna i samma arena. 24 lag är anmälda till den första fyrmannaturneringen Level 6 & 7 i Svensk volleybolls regi.
  • Skapad: 27 MAJ 2015 15:01

-Det är fantastiskt roligt att så många lag vill vara med på turneringen, som går av stapeln samma dag som EM-kvalmatchen. Det ska bli spännande att se hur väl de nya spelformerna fungerar, säger Paul Engström, tävlingsledare på Svensk volleyboll.

Ny spelformer

Level 6 och Level 7 är de nya spelformerna för fyrmannavolleyboll. De stora förändringarna mot traditionell fyrmanna är i korthet att man på Level 6 får poäng för block. All serve sker bakom baslinjen. På Level 7 är det dessutom spel utan studs.

Kom och heja!

Välkommen att titta på och heja på de unga spelarna som är med på Lilla EM. Både flick- och pojklag är med och spelar, i Pingishallen i Halmstad Arena mellan kl 10 och 14. EM-kvalmatchen Sverige – Estland startar kl 15. Det är Habo Wolley och Hylte/Halmstad Volleybollklubb som genomför arrangemanget.

Spelschema Level 6

Spelschema Level 7

Information om turneringen finns på Habo Wolleys hemsida här

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info