Hoppa till sidans innehåll
Frida Eriksson och Anton Andersson.

Svensk Volleyboll välkomnar Frida och Anton

01 SEP 2022 15:07
Svenska Volleybollförbundet har i dagarna fått två nya medarbetare. Frida Eriksson blir ekonomi- och administrationsansvarig och Anton Andersson är ny projekt- och tävlingsledare.
  • Skapad: 01 SEP 2022 15:07

Frida Eriksson började 22 augusti sin tjänst som ekonomi- och administrationsansvarig. Den tjänsten innebär ansvar för ekonomiarbetet i SVBF och Sveab (Svenska Volleyevent AB). Det innebär också ansvar för arbete med olika former av administration, exempelvis bidragsansökningar och stödredovisningar. Frida kommer vara baserad vid RIG i Falköping.

Anton Andersson börjar nu, 1 september, som projekt- och tävlingsledare. Den tjänsten innebär att han kommer arbeta med utveckling och genomförande av olika evenemang i samarbete med framför allt Jakob Birgersson. Anton kommer även vara dedikerad att arbeta med utveckling av Elitserien i volleyboll. Under våren var Anton involverad i svensk volleyboll då han via Lunds VK var lokal projektledare för CEV European Silver League. Anton kommer vara baserad på kansliet i Stockholm.

Skribent: Ulric Svensson
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info