Hoppa till sidans innehåll
Gunnar Kärrbrant på Base Sport i Falkenberg.

Svensk Volleyboll förlänger med Mikasa och Base Sport

02 MAJ 2022 09:59
Svensk Volleyboll fortsätter med Mikasa-bollar i alla officiella sammanhang under överskådlig tid.
Nu har samarbetsavtalet förlängts i fyra år.
”Vi garanterar bra bollar i alla tävlingar, både inne och ute”, säger Gunnar Kärrbrant på Base Sport.
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2022 09:59

Det svenska företaget Base Sport, baserat i Falkenberg, säljer bollar från Mikasa i Sverige. Samarbetet mellan Svenska Volleybollförbundet och Base Sport, leverantör av all möjlig volleybollutrustning, sträcker sig tillbaka till 90-talet.

Första gången Mikasa gick in som bollmärke var 1996 när det japanska märket blev Sveriges officiella matchboll i beachvolley. Sedan 1997 finns ett avtal med Svensk Volleyboll med Mikasa som officiell matchboll även inomhus.

Redan i början av 90-talet började både det europeiska volleybollförbundet CEV och det internationella volleybollförbundet FIVB med Mikasa som officiell boll-leverantör.

– Mikasa fortsätter framgångsrikt att synas i alla evenemang som Svensk Volleyboll har både inne och ute, i alla åldrar. Vi garanterar bra bollar på alla mästerskap, säger Gunnar Kärrbrant som äger och driver Base Sport.

Nu förlängs avtalet i ytterligare fyra år. Mikasa kommer därmed vara den självklara bollen i alla landskamper som till exempel European Silver League, i alla mästerskap, på Swedish Beach Tour och mycket annat.

– Det känns väldigt bra att fortsätta samarbeta med Base Sport och ha Mikasa-bollar i all vår verksamhet. Base Sport står för kompetens inom volleyboll och är en viktig aktör för svensk volleyboll och alla som håller på med idrotten i Sverige, säger förbundschefen Simon Dahl.

Base Sport är volleybollspecialister.

– När man köper via Base Sport är det till gagn för svensk volleyboll, berättar Kärrbrant.Base Sport nås via sin hemsida här.Boll Mikasa ny.jpg

Skribent: Ulric Svensson
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info