Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Volleybollförbundet medverkar när idrotten samlas för Riksidrottsforum

06 NOV 2020 11:38
I helgen samlas idrottsrörelsen för Riksidrottsforum, ett digitalt arbetsmöte med 260 deltagare. Frågorna som ska diskuteras gäller bland annat hur idrottsrörelsen påverkas av coronakrisen samt ekonomiska stödformer.
  • Skapad: 06 NOV 2020 11:38

Riksidrottsforum är mötesplatsen för förtroendevalda och generalsekreterare i Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas medlemsförbund. På Riksidrottsforum diskuteras viktiga gemensamma frågor inför Riksidrottsmötet (stämman) som är planerad att genomföras i Uppsala i maj 2021.

Mötet i helgen genomförs helt digitalt med 260 representanter från Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna, medlemsförbunden och RF-SISU distrikt. Svenska Volleybollförbundet medverkar och representeras av ordförande Lennart Neovius och Martin Kihlström, nationell förbundschef.

Lördagens första arbetspass handlar om scenarioplanering av coronakrisens långsiktiga påverkan på idrottsrörelsen. Senare under dagen diskuteras bland annat ekonomiska stödformer och parasportverksamheten inom idrottsrörelsen.

Under söndagen väntar två arbetspass om den nya antidopingorganisationen och en strategisk plan fram till 2025. Riksidrottsforum avslutas med workshops, där nytt elitidrottsprogram är ett av ämnena.

Här hittar du programmet i helhet.

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info