Hoppa till sidans innehåll
Foto: Glenn Unger

Vi behöver dina tankar i arbetet med framtidens idrottshall

29 JAN 2020 14:49
Samarbetet med att utveckla framtidens idrottshall fortskrider. Nu behöver vi hjälp av våra föreningar, ledare och yngre utövare med den fortsatta utvecklingen!
  • Skapad: 29 JAN 2020 14:49

Inomhusidrottens fem största förbund har gått samman för att ta fram ett konceptprogram för framtidens idrottshallDen ska vara volymeffektiv och locka till rörelse för fler.

Tränare, ledare och volleybollutövande barn och unga samt föräldrar till dessa inbjuds nu att bidra till processen genom att svara på en enkät. Svenska Volleybollförbundets föreningar uppmanas i sin tur att sprida informationen till berörda medlemmar.

Respondenternas svar kommer utgöra underlag för arbetet med att skapa bättre hallar för våra aktiva, vars kunskap och erfarenhet är ovärderlig för det fortsatta utvecklingsarbetet! 

Bidra med ditt perspektiv, genom att svara på några korta frågor i enkäten nedan.

GÖR ENKÄTEN HÄR!

Enkäten är aktiv från den 29 januari fram till vecka 7. Efter det går det inte längre att öppna länken. Konceptprogrammet kommer sammanställas i en pdf och färdigställas under våren 2020. 

Tack på förhand!  

/Volleybollförbundet, Handbollsförbundet, Gymnastikförbundet, Basketbollförbundet, Innebandyförbundet och White arkitekter.

Skribent: Svensk volleyboll
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info