Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman, Per Eliasson, CEV

Undersökning inför årsmötet 2019

31 OKT 2018 12:45
Från onsdagen den 31 oktober till fredagen den 9 november genomför Svenska Volleybollförbundet en undersökning som engagerar samtliga medlemsföreningar.
  • Uppdaterad: 31 OKT 2018 15:54

I strävan efter att öka antalet närvarande medlemsföreningar vid Svenska Volleybollförbundets årsmöten görs en översyn av medlemmarnas förutsättningar att bli röstberättigade i tid.

Enkätundersökningen går ut till samtliga medlemsföreningar inom Svenska Volleybollförbundet. Vi uppmanar alla medlemsföreningar att delta - det handlar om Svensk volleybolls demokrati.

Undersökningen avslutas fredagen den 9 november, kl. 23:59.

Undersökning går ut via mejlinbjudan till de adresser som medlemsföreningarna registrerat i Idrottonline. De föreningar som inte mottagit någon mejlinbjudan ber vi:
1. Uppdatera registrerad mejladress i Idrottonline.
2. Skicka ett mejl till This is a mailto link innehållande ny adress samt begäran om att delta i undersökningen.

OM ÅRSMÖTET
Årsmötet är Svenska Volleybollförbundets högst beslutande organ. På årsmötet kan din förening vara med och påverka framtiden för Svensk volleyboll.

För att en förening ska bli röstberättigad till årsmötet krävs att den förser förbundet med protokoll, årsredovisning och revisionsberättelse från föreningens årsmöte. Handlingarna ska vara yngre än 15 månader för att rösträtt ska erhållas. Rösträtten regleras i förbundsstadgarna, paragraf 4, kapitel 3 samt i punkt 4, paragraf 2, kapitel 2.

Skribent: Svensk volleyboll
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info