Hoppa till sidans innehåll

Svensk volleyboll arrangerar öppna träningar i Stockholm

04 JUL 2017 11:26
Svensk volleyboll vill vara en integrerande kraft och arrangerar därför öppna och kostnadsfria beachvolleyträningar i Stockholmsregionen. Alla är välkomna!
  • Uppdaterad: 06 JUL 2017 09:13

Under sommaren 2017 erbjuder Svensk volleyboll öppna och kostnadsfria speltillfällen på två platser i Stockholm. Svensk volleyboll vill vara en integrerande kraft och samtidigt kunna hjälpa idrottsintresserande i allmänhet och volleybollfrälsta i synnerhet in i medlemsföreningarna.
- Vi får många samtal från personer som vill börja spela volleyboll och beachvolley. Framförallt är det nyanlända som har spelat i sina hemländer. Idrotten har en viktig roll i samhället, inte minst i arbetet med integration och att skapa vägar in i föreningsverksamheten. Under vintern och våren genomförde vi därför öppna och kostnadsfria speltillfällen - ett lyckat initiativ som genererat i både fler utövare och nybildade föreningar i Stockholm med omnejd, säger distrikts- och föreningsutvecklare Hanna Wigertz Andersson och fortsätter:
- I strävan efter att utveckla konceptet och möta efterfrågan fortsätter vi med den här typen av speltillfällen i sommar. Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att medverka så att vi kan fortsätta satsningen. Det är en fantastisk möjlighet för befintliga föreningar att komma i kontakt med spelare som ännu inte har hittat ett lag att spela i, samtidigt som det är en möjlighet för spelare att få spela beachvolley utifrån egna ambitioner och när det passar det egna schema bäst. Välkommen att spela med oss i sommar.

Följ den nya Facebooksidan "Volleyboll i Stockholm" för uppdateringar och info om våra öppna och kostandsfria träningar!

BEACHVOLLEY PÅ EKERÖ - VARJE VARDAG HELA SOMMAREN
Tillsammans med KFUM Bromma tillhandahåller Svensk volleyboll öppna och kostnadsfria beachvolleyträningar på Kärsögårdens Aktivitetscenter på Ekerö, ett stenkast från Bromma och Stockholm. Svensk volleybolls senaste tillskott, Rami Abo Obeid och Hazem Hamdosh kliver in och agerar aktivitetsledare för dessa speltillfällen, som kommer att arrangeras 14:00-17:00 varje vardag, hela sommaren. Det finns inga krav på förkunskaper - alla är välkomna! Rami och Hazem ombesörjer bollar och uppsättning av nät. Allt du behöver ha med dig är lämpliga träningskläder.

VAD? Öppna och kostnadsfria beachvolleyträningar
VAR? Kärsögårdens Aktivitetscenter
NÄR? Varje vardag, hela sommaren, 14:00-17:00
INFO! För mer info, kontakta This is a mailto link eller ring 0706902999.
Officiell Facebooksida!

BEACHVOLLEY PÅ GÄRDET - VARJE MÅNDAG HELA SOMMAREN
Satsningen innefattar också träningar på Gärdets beachvolleyplaner. Beachvolleyträningarna på Gärdet arrangeras varje måndag hela sommaren 17:00-19:00. Uranzaya Erdene och Lizette Karabina agerar aktivitetsledare. Det finns inga krav på förkunskaper - alla är välkomna! Uranzaya och Lizette ombesörjer bollar och uppsättning av nät. Allt du behöver ha med dig är lämpliga träningskläder. 


VAD? Öppna och kostnadsfria beachvolleyträningar
VAR? Gärdet/Gärdets sportfält i centrala Stockholm
NÄR? Varje måndag, hela sommaren, 17:00-19:00
INFO! För mer info, kontakta This is a mailto link eller ring 0706902999.
Officiell Facebooksida!

Foto: Falkenbergsbild.

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info