Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: falkenbergsbild.se. Montage: Joakim Bengtsson.

Svenska Volleybollförbundet söker verksamhetschef

27 NOV 2017 10:00
Svenska Volleybollförbundet söker en verksamhetschef till kansliet i Stockholm. Välkommen med din ansökan senast den 13 december.
  • Uppdaterad: 04 DEC 2017 13:53

Drygt 180 föreningar är medlemmar i Svenska Volleybollförbundet och verksamheten organiseras regionalt i sex distrikt. Dessa föreningar har cirka 9000 licensierade spelare inom volleyboll och beachvolley. Tillsammans utgör vi Svensk volleyboll. Vår värdegrund är att vara nytänkande, samspelande och därigenom skapa resultat. Visionen är att volleyboll är en tillgänglig idrott som man ser utövas på stränder, i parker, trädgårdar och sporthallar och att det ska bli den idrott som ökar antalet utövare mest i Sverige.


Till Stockholm söker vi nu en verksamhetschef (tillsvidareanställning, heltid).

Personalorganisationen är fördelad på två arbetsplatser med var sin chef som svarar under förbundsstyrelsen. I Stockholm sitter kansliet som fokuserar på administration, kommunikation och föreningsutveckling. I Falköping finns Riksträningscentrum (RTC) som ansvarar för Riksidrottsgymnasiet, landslagsverksamhet och spelarutveckling.

Som verksamhetschef blir ditt uppdrag att leda, planera och organisera det operativa kansliarbetet samt samspela med verksamhetchefen vid RTC. Du skall vara den drivande kraften som jobbar med vision och målstyrning utifrån förbundets direktiv. Verksamhetschefen förväntas vara den drivande parten i att marknadsföra volleybollen och aktivt delta i arbetet med att söka samarbetspartners, bidrag och projekt.  Du är förbundets talesperson utåt, framförallt nationellt, och ska agera offentligt när så krävs. Verksamhetschefen är ansvarig för förbundskansliets 8-10 medarbetare och rapporterar själv till förbundsordförande.

Kansliet är beläget i Norra Hammarbyhamnen vid Skanstull i Stockholm. 

Bakgrund: Du har chefserfarenhet, kunskap om idrottsrörelsen och erfarenhet från föreningslivet, styrelse- och/eller klubbarbete. Du har haft verksamhets- och personalsansvar samt erfarenhet av ekonomi och budgetarbete. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ledarskap eller ekonomi, samt du kan formulera dig väl både i tal skrift på svenska och engelska.

Person: Vi söker en trygg person med ett tydligt ledarskap, att jobba lösningsorienterat mot givna resultatmål är något som sporrar och motiverar dig. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och kan hantera de olika intressegrupper som finns i form av anställda, styrelse och föreningar. Viktigaste av allt är att du är driven och engagerad med förmågan att genomföra den verksamhetsplan som är lagd, samt inspirera och entusiasmera dina medarbetare och skapa delaktighet för att nå gemensamma mål och resultat.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med LB Karriär AB.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Sören Lorentzon eller Jan Lager, tfn 0498-201780.

Välkommen med din ansökan senast den 13 december på www.lbkarriar.se.


SVENSK VOLLEYBOLL - EN DEL AV ETT RIKT LIV
Blickfånget i Svensk volleyboll är en explosiv och spänningsfylld sport med många ansikten. Den är fängslande redan från början och ger dig stor frihet att välja väg efter personliga drivkrafter. Vare sig du vill mäta dig med de bästa eller bara utmana dig själv. Fascinationen handlar om allt ifrån själva spelet till sportunderhållningen och klubbkärleken. Det är även därför Svensk volleyboll attraherar människor med en helhetssyn på sin livsresa. Där ett rikt liv handlar om att hitta en bra balans mellan yrkesval och fritid. En balans som är lättare att hitta med en sund själ i en sund kropp. Det ger energi för ett liv som handlar om att förverkliga sig själv. I ett sådant liv är det naturligt att Svensk volleyboll har utvecklats till en ingrediens som är svår att vara utan.

Skribent: Svensk volleyboll
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info