Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Skärpta råd införs i Dalarna, Värmland, Västmanland och Gotland

12 NOV 2020 16:23
Under torsdagen fattade Folkhälsomyndigheten, i samråd med smittskyddsläkare i regionerna Dalarna, Gotland, Värmland och Västmanland, beslut om skärpta allmänna råd som införs omgående i regionerna.
  • Uppdaterad: 12 NOV 2020 16:23

De skärpta allmänna råden påverkar idrotten i dessa regioner och gäller till och med den 10 december 2020, men kan förlängas.

För Svenska Volleybollförbundet och dess medlemsföreningar innebär det att:
• Alla tävlings- och seriespelsmatcher med lag från dessa regioner, förutom Elitserien, ska flyttas till efter den 10 december.
• Träningsverksamhet för spelare födda 2004 eller tidigare ska i aktuella regioner ställas in fram till den 10 december. Elitserielag, elitutövande beachvolleyspelare samt lag med spelare födda 2005 eller senare får fortsätta träna.

Skärpta allmänna råd är sedan tidigare införda av Folkhälsomyndigheten i 13 andra regioner, med varierande slutdatum. I samtliga fall kan de skärpta allmänna råden komma att förlängas ytterligare.

I den här nyheten kommunicerar Svenska Volleybollförbundet en sammanställning av hur verksamheten påverkas gällande bland annat seriespel.

Svenska Volleybollförbundet följer utvecklingen noga och kommer se över förutsättningarna för att anpassa seriespelet i division 1-3. Besked om åtgärder kan komma med kort varsel. Uppdateringar publiceras på volleyboll.se.

Frågor ställs till This is a mailto link.

Skribent: Svensk volleyboll
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info