Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Skärpta allmänna råd införs i ytterligare tre regioner

29 OKT 2020 18:01
Under torsdagen fattade Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkare i regionerna Stockholm, Västra Götaland och Östergötland, beslut om skärpta allmänna råd som införs omgående i regionerna.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2020 17:58

De skärpta allmänna råden påverkar idrotten i dessa regioner och gäller till och med den 19 november 2020, men kan förlängas.

För Svenska Volleybollförbundet och dess medlemsföreningar innebär det att:
• Alla tävlings- och seriespelsmatcher med lag från dessa regioner, förutom Elitserien, behöver flyttas till efter 19 november.
• Träningsverksamhet i regionerna för spelare födda 2004 eller tidigare ska ställas in fram till den 19 november. Elitserielag och spelare födda 2005 eller senare får fortsätta träna.

Sedan tidigare är skärpta allmänna råd införda i både Region Uppsala och Region Skåne. De skärpta allmänna råden i Uppsala förlängdes under torsdagen i ytterligare två veckor och sträcker sig nu fram till den 17 november. Samma datum gäller för Region Skåne. I båda fallen kan de skärpta allmänna råden komma att förlängas ytterligare.

Noterbart är att samtliga fem regioner som berörs av skärpta allmänna råd beslutat att ha kvar begränsningen om max 50 personer i publiken. Beskedet kommer efter att regeringen för en vecka sedan fattat beslut om undantag som från och med den 1 november möjliggör 300 i sittande publik.

Svenska Volleybollförbundet kommunicerar uppdateringar via volleyboll.se.

Frågor ställs till This is a mailto link.

Skribent: Svensk volleyboll
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info