Hoppa till sidans innehåll

Silje Rådström styr Instagram

22 FEB 2017 12:03
Under sin sista vecka som praktikant på Svensk volleybolls kansli i Stockholm får Silje Rådström chansen att ta över det officiella Instagram-kontot. Häng med!
  • Skapad: 22 FEB 2017 12:03

Vad kommer du bjuda följarna på under veckan?
- Följarna kommer få en inblick i min praktik just nu, och lite om hur den har varit. De kommer också få ta del av mitt liv utanför praktiken med bland annat jobb, träning och sociala umgängen.

Du studerar för närvarande till idrottskonsulent på Bosöns Idrottsfolkhögskola. Har du användning av dina volleyboll- och beachvolleyfärdigheter i studierna?
- Ja, absolut! Alla kurser vi läser har koppling till idrotten, ledarskapet och organisationen runt idrott och då hjälper det jättemycket att jag har erfarenheter från både eget spel, men också som tränare. Vi som studerar på Bosön kommer dit med många olika idrottsbakgrunder, vilket är väldigt givande när man kan dela med sig av sina erfarenheter och lära sig av varandra.

Du gör din sista vecka som praktikant på Svensk volleybolls kansli i Stockholm. Hur har det varit?
- Det har varit både roligt och lärorikt. I och med att jag utövat idrotten sedan tidigare kunde jag verkligen fokusera på hur förbundet jobbar med de olika frågorna som dyker upp. Utifrån det vi har studerat första terminen på Bosön kunde jag också få en mycket klarare blick i hur allt är länkat och hur de olika organisationerna inom idrottsrörelsen - bland annat föreningar, distrikt och riksidrottsförbundet - samarbetar.

Vad händer för dig framöver – både på och utanför planen?
- På planen har jag det väldigt öppet vad som händer, för första gången på länge har jag inga klara mål. Jag har haft lite problem med värk i min kropp, så jag håller på att utreda den. Eftersom jag lagt volleybollen och beachvolleyn lite på is för stunden har jag tid till andra saker. Studierna börjar igen, jag jobbar lite extra och dessutom är jag med i en musikal som Bosön sätter upp! Men självklart kommer det bli någon turnering till sommaren, men exakt hur mycket är inte planerat.

Kolla in Svensk volleybolls Instagram!

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info