Hoppa till sidans innehåll

Påminnelse: Sök kompensationsstöd för 1 januari till och med 30 april

06 MAJ 2021 10:52
Föreningar kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för 1 januari till och med 30 april2021. Ansökan öppnar 7 maj.
  • Skapad: 06 MAJ 2021 10:52

Regeringen har beslutat om ett stödpaket för att kompensera idrottsrörelsen till följd av coronapandemin. RF har uppdraget att fördela stödet till idrottsrörelsen.

Föreningar kan ansöka om stödet enligt följande:

  • Ansökan från 7 maj till 19 maj kl. 12.00 för ekonomiska förluster för 1 januari till och med 30 april 2021.

Syftet med stödet är att ge föreningarna förutsättningar att överleva samt fortsatt kunna bedriva verksamhet och evenemang för volleyboll och beachvolley. Särskilt viktigt är att värna om verksamhet och evenemang som bedrivs för och till förmån för barn- och ungdomsidrotten.

Nytt för kompensationsstödet 2021 är att föreningar inte kommer kunna söka stöd för helt nya evenemang eller nya verksamheter som skulle genomförts under januari och februari där beslutet om genomförandet skett under tiden för pandemin. Undantag är om förbund tilldelat föreningar förbundsarrangemang såsom SM-tävlingar eller dylikt. Syftet är att kunna bygga stödet på verifierbara underlag och inte gissningar som skett under tiden för restriktioner.

Regelverk för kompensationsstödet

Ansökan

Idrottsföreningar ansöker om kompensationsstöd inloggade i IdrottOnline under fliken Idrottsmedel. Behöriga att ansöka är de i IdrottOnline angivna rollerna Ordförande, Kassör och Idrottsmedel firmatecknare.

Vid frågor kontakta This is a mailto link

Foto: Robert Bohman

Skribent: Svensk Volleyboll
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info