Hoppa till sidans innehåll

Påminnelse: Skicka in LOK-stödsansökan senast den 25 augusti

24 AUG 2021 17:50
Ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under första halvan av 2021 (1 januari - 31 juli) ska vara inskickad senast den 25 augusti 2021.
  • Skapad: 24 AUG 2021 17:50

LOK-stöd kan sökas av alla idrottsföreningar som är anslutna till något av de specialidrottsförbund (exempelvis Svenska Volleybollförbundet) som tillhör Riksidrottsförbundet och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7-25 år. LOK-stödet finns för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott.
Ansökan för aktiviteter bedrivna 1 januari - 31 juli 2021 ska vara inskickad via föreningens IdrottOnline-sida senast onsdagen den 25 augusti 2021.
OBS! Om föreningen närvaroregistrerar i ett externt system med inläsning till IdrottOnline så måste aktiviteterna vara registrerade i det externa systemet senast 25 augusti.
Det är viktigt att skicka in ansökan i tid. Det görs ett avdrag på ansökningar som inkommer efter sista ansökningsdag.
Tänk på att det inte räcker att bara närvaroregistrera aktiviteterna. Man måste öppna och skicka in ansökan även om föreningen närvaroregistrerar sina aktiviteter via IdrottOnline. Aktiviteterna är inte redovisade till Riksidrottsförbundet förrän ansökan skickats in.
Info med anledning av corona
Tills vidare ska idrottsföreningar registrera genomförda aktiviteter som vanligt, alltså registrera de deltagare som faktiskt var med. LOK-stödsansökan för våren 2021 ska endast innefatta de faktiskt genomförda aktiviteterna.
 
Obs! Enbart digital närvaroregistrering 
Sedan 1 juli 2020 måste alla aktiviteter närvaroregistreras digitalt. Kom ihåg att logga in på er IdrottOnline-sida för att öppna och skicka in ansökan, även vid digital närvaroregistrering.
Skribent: Maria Wallén
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info