Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Över 1,1 miljoner kronor till Svensk volleybolls föreningar

24 FEB 2017 14:00
Svensk volleybolls medlemsföreningar har över 1,1 miljoner anledningar att fira.
Tillsammans har vi tilldelats en pott på exakt 1 162 000 kronor av Svensk Idrott inom ramen för Idrottslyftet.
  • Skapad: 24 FEB 2017 14:00

- Det är fantastiskt att våra föreningar har den här möjligheten. Idrottslyftet kan bidra till att utveckla verksamheten och till att stimulera områden som annars inte skulle prioriteras, säger Hanna Wigertz Andersson, distrikts- och föreningsutvecklare på Svensk volleyboll.

Pengarna ska användas till att utveckla verksamhet som främjar och uppmuntrar till ett livslångt idrottande. Alla medlemsföreningar inom Svensk volleyboll kan söka medel.

Svensk volleybolls strategier för idrottslyftet 2017 riktas främst mot att utveckla tränings- och tävlingsverksamheten samt att stärka ledarkompetensen. Här ryms alltifrån tränarutbildningar och webbaserade utbildningsverktyg till arrangemang av PopVolley och uppstart av Kidsvolley. Dessutom är en del av potten avsatt för fria projekt för föreningar som inkommer med kreativa och nya idéer. Här finns mer info om sökbara projekt.

- Tveka inte - ta chansen och sök nu! Det är först till kvarn som gäller. Hör av er om ni har några frågor eller funderingar så hjälper vi er vidare, avslutar Wigertz Andersson.

FAKTA - Vad är Idrottslyftet?
Det finns många goda idéer om hur den verksamhet som bedrivs för barn och ungdomar i landets idrottsföreningar kan utvecklas. För att hjälpa till att göra en del av idéerna till verklighet finns Idrottslyftet. För idrottsföreningar är det möjligt att få stöd och hjälp från såväl sitt specialidrottsförbund (SF) som sitt distrikt (RF:s distriktsidrottsförbund och SISU Idrottsutbildarnas distrikt). Mer specifikt syftar Idrottslyftet till att utveckla verksamheten så att barn och unga i åldern 7-25 år väljer att idrotta i förening och stimuleras till ett livslångt idrottande i föreningsidrotten. Svensk volleyboll kan alltid användas som bollplank när klubbarna ska optimera sina ansökningar och lotsas rätt på enklast sätt. Mejla This is a mailto link.

LÄS MER
Nyhet: Möjlighet att söka idrottslyft
Info om Idrottslyftet – volleyboll.se
Info om Idrottslyftet – Svensk Idrott
Sökbara projekt 2017

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info