Hoppa till sidans innehåll

Linde/Lindström och Herrmann/Nilsson tar över Instagram

12 JUL 2016 16:13
Svensk volleybolls Instagram har vandrat vidare inför SBT Göteborg. Sedan i måndags är det hemmahoppen Linde/Lindström och Herrmann/Nilsson som styr kontot.
  • Skapad: 12 JUL 2016 16:13

Malin Linde / Fanny Lindström

Vad ser ni fram emot att dela med er av på Instagram?
- Vi ser fram emot att dela med oss av vår träningsvardag och allt roligt och spännande som händer i Sveriges största beachklubb, och inte minst i världens största beachhall!

Hur har säsongen varit hittills?
- Säsongen känns knappt som att den har startat än eftersom många SBT-tävlingar ligger sent under sommaren. Hittills har det varit flera ljusglimtar och några lite mindre bra resultat, vi jobbar ständigt på att stabilisera spelet mot vår högsta nivå!

Nu till helgen kommer SBT till Göteborg - hur känns det inför tävlingen?
- Det är nervöst, som alltid, att spela på hemmaplan, men självklart ska det bli sjukt kul att äntligen få vara i Göteborg igen, och vi vet att klubben kommer arrangera en riktigt bra deltävling!

Vad betyder beachvolley för er - och vad är ert stora mål?
- Beachvolleyboll betyder sand och strand, kämpaglädje och sjukt bra häng! I vår fantastiska sport har vi en unik sammanhållning som vi sätter stort pris på! Vårt mål med säsongen är att ständigt förbättra vårt spel och - såklart - att ta bättre placeringar än förra året!

Alexander Herrmann / Adam Nilsson

Vad ser ni fram emot att dela med er av på Instagram?
– Givetvis våra tankar och träningar inför SBT Göteborg, och om beachvolley överlag. Men även härliga beachbilder och lite smårolig kuriosa om oss - två musik- och dansälskande beachtöntar.

Hur har säsongen varit hittills?
- Säsongen hittills har varit blandad. En svacka har vi varit igenom, men vi känner oss tryggt förbi den nu och kommer tillbaka starka sedan det gick så bra i Tyskland (fjärdeplats)!

Nu till helgen kommer SBT till Göteborg - hur känns det inför tävlingen?
- De känns fantastiskt att få spela touren på hemmaplan. Förra året deltog vi också och det var ett av sommarens bästa stopp. I år siktar vi lite högre. Högst upp på pallen är alltid målet och att få spela final framför Göteborgs härliga publik hade varit minst sagt mäktigt!

Kolla in Svensk Volleybolls Instagram här!

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info