Hoppa till sidans innehåll

Kari tackar för sig efter 14 år

26 APR 2018 13:18
Efter 14 år i volleybollens tjänst tackar ekonomiansvarige Kari Rennemo för sig. I veckan gjorde hon sin sista dag på Svensk volleybolls kansli i Stockholm.
  • Skapad: 26 APR 2018 13:18

"Kari Rennemo, Svensk volleyboll".
Alla som någon gång ringt till kanslitelefonen har med stor sannolikhet fått just den hälsningsfrasen i sitt öra. Hjälpsamt och med stor precision har hon lotsat uppringaren vidare till svar eller kollegor. Nu är det slut med den saken. Från och med onsdagen den 25 april är det någon annans stämma som möter upp på andra sidan luren.

- Jag kommer bära med mig många härliga minnen från en organisation med nytänk och en värdegrund som tilltalar mig. Kontakten med kollegor, föreningar, spelare med flera är något jag kommer sakna mycket. Tack till alla er som gjort mitt jobb roligt och utmanande, säger Kari.

Kari blev en del av volleybollrörelsen 2004 när hon rekryterades som ekonomiansvarig. Den 16 mars samma år gjorde hon sin första dag. Sedan dess har Fagerstadottern haft ansvar för Svenska Volleybollförbundets ekonomiska transaktioner, löner och bokslut. Med åren har också Riksidrottsgymnasiet, Svenska Volleyevent AB och distrikten kommit att adderas till listan av institutioner som hon förvaltat finanserna för.

Nu ska Kari flytta till Stallarholmen, utanför Strängnäs. Här har hon och maken byggt hus som snart står redo för inflytt.

- Karis insatser för Svensk volleyboll har varit ovärderliga. Hon har varit en klippa sedan första dagen. Hennes arbete kännetecknas av stor noggrannhet och leveranssäkerhet, och hon har alltid jobbat lösningsorienterat och uppfinningsrikt med de utmaningar hon ställts inför. Vi önskar henne all lycka, säger förbundsordförande Saffet Eraybar.

- Under den korta tid jag haft förmånen att arbeta med Kari har jag kommit att förstå vilket avtryck hon gjort för Svensk volleyboll. Kansliet kommer inte vara det samma utan henne, säger Martin Kihlström, Nationell förbundschef. 

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info