Hoppa till sidans innehåll

Hansson/Ögren och "Da Jonssons" styr Instagram

28 JUL 2016 18:21
Sedan i måndags styrs Svensk volleybolls Instagram-konto av Tora Hansson / Sofia Ögren och Petter Jonsson / Viktor Jonsson. Tillsammans tar de med oss på en humorfylld resa, genom uppladdningen inför nästa veckas SM.
  • Skapad: 28 JUL 2016 18:21

Hansson/Ögren

Vad ser ni fram emot att dela med er av på Instagram?
- Det kommer varken bli modern dans på höbalar eller fysträning med fyrhjulingar (som Cavretti/Vigfusdottit och Lewin/Nilsson bjöd på förra veckan). Däremot tänker vi bjuda på lite bilder och filmer från veckan, som delvis tillbringas på Summersmash i Tylösand. Och så kommer vi även ta hjälp av en legend för att lära ut lite grunder i beachvolley.

Hur har säsongen varit hittills?
- Säsongen har varit över förväntan! Eftersom Tora fick en son i höstas så visste vi inte alls vilken nivå vi skulle hålla när sommaren började, utan räknade med att vi skulle få ha lite tålamod med spelet. Så självklart är det härligt att känna att vår högstanivå redan har varit så pass hög att vi har vunnit två tourtävlingar!

Nästa vecka väntar SM - hur känns det inför tävlingen?
- På damsidan är vi är flera lag som spelar väldigt jämnt varje gång vi möts, så det känns väldigt öppet inför SM. Och kul att det snart är dags!

Vad betyder beachvolley för er - och vad är ert stora mål?
- Beachvolley har varit en stor del av våra liv i flera år, så det är klart att det betyder mycket. Vi har haft en bra och rolig sommar och tänker göra vårt bästa för att den ska fortsätta så!

Jonsson/Jonsson

Vad ser ni fram emot att dela med er av på instagram?
- Insikt i vår verklighet, lite hur vi tränar och vad som pågår i våra sjuka huvuden!

Hur har säsongen varit hittills?
- Upp och ner. Skador gjorde att årets säsong började i juni. Vi går en kamp mot klockan för att komma i form inför SM. Vi blir bättre dag för dag och vecka för vecka.

Nästa vecka väntar SM - hur känns det inför tävlingen?
- Som det tidigare svaret antyder - vi är på gång! Vi vet dock inte hur långt den här korta försäsongen kan leda oss. Men vi jobbar hårt varje dag för att det ska gå bra.

Vad betyder beachvolley för er och vad är ert stora mål?
- Det betyder som för alla andra som lägger ner hela sin själ i det här: väldigt mycket! Säsongens stora mål är att hitta några växlar till i vårt spel och att försöka bli bättre än vi någonsin varit förut. Kanske än mer som par än individuellt.

Kolla in Svensk volleybolls Instagram!

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info