Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Gör laget spelklart för 2021 - licensiera nu!

17 DEC 2020 14:55
Föreningar kan sedan en tid tillbaka licensiera spelare för volleyåret 2021. I licensavgiften ingår rätten att tävla och en försäkring.
  • Skapad: 17 DEC 2020 14:55

Svenska Volleybollförbundets medlemsföreningar kan nu licensiera sina spelare för det kommande året. Licens måste vara på plats för att en spelare ska kunna delta i tävlingsverksamhet under 2021. Det gäller exempelvis spelare som vill delta i en rankinggrundande beachvolleytävling eller spelare som ska delta i serie- och/eller cupspel i volleyboll. Rekommendationen är därför att föreningar licensierar sina spelare så snart som möjligt.

Även om vi i nuläget inte vet när tävlingsverksamheten kan återstarta på bred front är det viktigt att vara redo när tiden väl är inne. För föreningar som förberett sig kommer uppstarten gå både snabbare och smidigare.

Licensen gäller kalenderårsvis. Licenserna faktureras från och med januari 2021, oavsett om en förening väljer att registrera sina spelare nu eller senare.

Licenstyper:

Beachvolleylicens: 165 kr (2021)

Volleybollicens: 165 kr (2021)

Du som spelar beachvolley och volleyboll i samma förening och har licens i båda grenarna betalar enbart för en licens, det vil säga 165 kronor. Spelar du beachvolley i en förening och volleyboll i en annan behöver du ha två olika licenser.

 

Försäkring ingår

Svenska Volleybollförbundet har Svedea som försäkringsgivare för sin licensförsäkring samt Folksam som försäkringsgivare för ledare, domare och övriga som är involverade i verksamheten utanför spelplanen. Här finns mer information om försäkringen!

Skribent: Svensk Volleyboll
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info