Hoppa till sidans innehåll

Festlig vecka väntar Kristiansson

15 NOV 2017 16:41
En fullspäckad vecka proppad av festligheter står redo att dra igång när Anders Kristiansson gör sitt inträde i International Volleyball Hall of Fame.
  • Skapad: 15 NOV 2017 16:41

I slutet av juli kunde volleyboll.se avslöja nyheten att tränarlegendaren Anders Kristiansson som förste svensk valts in i IVHF, den exklusiva skara av utvalda spelare, ledare och coacher som på olika sätt gjort stora och hedervärda avtryck i och för volleybollsporten. Utnämningen är den finaste volleybollvärlden har att erbjuda. Vad som gör det hela ännu större är att det är de sittande medlemmarna som avgör vilka som väljs in.

Kristiansson skriver alltså in sig i historieböckerna och är en av fem som i år blir en del av volleybollens absoluta finrum. Därför firas det hela veckan lång i Holyoke Massachusetts, där IVHF har sitt säte.

Mängder av aktiviteter finns inplanerade. I morgon, torsdag, hålls ett välkomstevenemang i Springfield College där både befintliga och nya Hall of Fame-medlemmar bjuds på underhållning. På fredag väntar i sin tur mottagning hos borgmästaren samt middag senare på kvällen. Det hela leder fram till lördagens crescendo, då den officiella installationen genomförs under pompa och ståt. Det hela inleds med den så kallade ring- och plakettceremonin. Därefter följer mingel, galamiddag och slutligen en efterfest. Läs mer om veckans festligheter här!

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info