Hoppa till sidans innehåll

Elitdomarna gör sig redo för volleybollsäsongen

24 AUG 2017 23:30
Merparten av Sveriges volleyboll-Sveriges elitdomare samlas i Falköping i helgen för den årliga elitdomarfortbildningen.
  • Skapad: 24 AUG 2017 23:30

Konferensen fungerar som uppstart och förberedelse inför volleybollsäsongen som väntar runt hörnet. Dessutom ger den tillfälle till kunskaps- och erfarenhetsutbyte samt möjlighet till fortbildning.
- I år är vi omkring 20 elitdomare och ett gäng från Referensgruppen domare som samlas. Helger som denna betyder mycket, inte bara för att vi får tillfälle att gå igenom en rad olika domarfrågor, utan också för att vi får chansen att socialisera och umgås med varandra. Det är en av få gånger per år vi kan träffas och utbyta kunskap på det här sättet, säger Reijo Burtsov, som leder arbetet i domarnas referensgrupp, den samling sakkunniga som agerar bollplank i domar- och regelfrågor.

Fortbildningen arrangeras alltid sista helgen i augusti. Agendan är fullspäckad:
- Programpunkterna är många. Bland annat har vi Ismo Peltoarvo (verksamhetsledare vid Riksträningscentrum reds. anm.) på plats som gäst. Han kommer berätta om hur elittränare ser på domarrollen, vilket vi följer upp med en öppen diskussion. Sedan ska vi även ta upp tillsättning, regeländringar och en rad andra domarfrågor.

Fotnot: Toppbilden är från förra årets elitdomarfortbildning.

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info