Hoppa till sidans innehåll
Foto: falkenbergsbild.se

Dags att licensiera spelare för 2018

17 NOV 2017 10:32
Från och med den 20 november finns möjlighet för föreningar att licensiera spelare för nästa år. I licensavgiften ingår rätten att tävla och en försäkring.
  • Skapad: 17 NOV 2017 10:32

Från och med måndagen den 20 november kan Svensk volleybolls medlemsföreningar licensiera sina spelare för volleybollåret 2018. Licensen gäller kalenderårsvis. Licenserna faktureras från och med januari 2018, oavsett om en förening väljer att registrera sina spelare nu eller senare.

Licenstyper:
Beachvolleylicens, 145 kr (2018)
Volleybollicens, 145 kr (2018) 

Du som spelar beachvolley och volleyboll i samma förening och har licens i båda grenarna betalar enbart för en licens, det vil säga 145 kronor. Spelar du beachvolley i en förening och volleyboll i en annan behöver du ha två olika licenser.

För att en spelare ska kunna delta i tävlingsverksamhet under 2018 krävs att licensen är på plats. Det innebär exempelvis att den som vill spela beachvolleyturnering i Göteborg i början januari nästa år behöver ha sin licens för 2018 registrerad i god tid innan turneringsstart. Detsamma gäller spelare som ska delta i serie- och/eller cupspel i volleyboll. Rekommendationen är därför att föreningar licensierar sina spelare så snart som möjligt.

Försäkring i If ingår
Samtliga aktiva inom en förening bör licensieras för att på så sätt omfattas av den olycksfallsförsäkring som licensen innehåller.

Licensförsäkringen i försäkringsbolaget If omfattar olycksfallsskada som drabbar den försäkrade (samtliga licensierade spelare oavsett ålder) under deltagande i match, uppvisning och gemensamt organiserad volleybollträning för den förening som den försäkrade har licens att representera eller vid förbundsaktivitet. Försäkringen gäller även under direkt färd till och från ovan angivna verksamhet inom och utom Sverige. Här finner du mer information om denna försäkring

Skribent: Svensk volleyboll
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info