Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Adrians sista dag på kansliet

31 AUG 2020 14:41
Svenska Volleybollförbundets kansli i Stockholm får från och med idag klara sig utan projektledarna Jakob Birgersson och Adrian Norrby.
  • Uppdaterad: 31 AUG 2020 14:41

Jakob går på föräldraledighet ett år framöver, och för Adrian väntar lärarstudier kombinerat med spel i moderklubben Uppsala Volleyboll, som tagit klivet upp i Elitserien inför säsongen 2020/21.

- Som volleybollfrälst känns det så klart vemodigt att lämna det här drömjobbet och kollegorna, men jag kommer fortsätta engagera mig i vår fantastiska idrott, fast på föreningsnivå istället. Nu väntar ett nytt spännande kapitel som jag ser mycket fram emot, säger Adrian.

Storvretasonens volleybollbana inleddes i tonåren som spelare och fördjupades senare genom olika föreningsuppdrag. Inför och under 2017 års upplaga av Grand Prix agerade han lokal projektledare för arrangören Uppsala och gjorde det med sådan skicklighet och självklarhet att han handplockades till uppdraget som produktionsledare för Swedish Beach Tour (SBT) samma år. Januari 2018 tog han så anställning i Svenska Volleyevent AB (Sveab), där han fram till nu projektlett och utvecklat många av Svenska Volleybollförbundets stora, nationella evenemang, SBT inkluderat.

Under åren på förbundet har han gjort sig känd, inte bara som en framgångsrik projektledare, utan också som en energifylld arbetskamrat som fyllt många viktiga funktioner och som haft lösningar på både små och stora utmaningar.

- En så kompetent multitalang som Adrian är svårt att hitta. Genom sitt arbete har han betytt mycket, både för sina kollegor och för Svensk volleyboll som helhet. Det känns naturligtvis tråkigt att han lämnar. Samtidigt är jag glad att vi får behålla honom inom rörelsen. Jag är övertygad om att han, på samma sätt som han gjort hos oss, kommer uträtta stordåd både på och utanför planen i Uppsala, säger förbundschef Martin Kihlström.

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info